HORTEX
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
warzywa w zmiennych proporcjach: kapusta biała, pomidor, seler, papryka, cebula, por
Produkt może zawierać: gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
GTIN 05900477001782
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Zupa jarzynowa mrożona
Zupa królewska mrożona
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Zupa prezydencka mrożona
Zupa krem z zielonych warzyw
Szpinak rozdrobniony mrożony
Truskawki mrożone
mrożone
z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Mieszanka chińska mrożona
Marchew z groszkiem mrożona
Borówka
Brokuły różyczki mrożone
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 5,65 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Maliny mrożone
Jagody leśne mrożone
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,65 zł
z ziołami i papryką mrożone
bez rozmrażania Garnek: Do 750 ml gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować pod przykryciem ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Kapuśniak z kiszonej kapusty Hortex Włoszczyzna paski Hortex Jagody leśne
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Lekki bigos z pomidorami Składniki: - Zupa prezydencka Hortex - 2 opakowania - 250 ml bulionu - 4 duże pomidory - 4 łyżki masła - 2 łyżeczki słodkiej papryki - 1 pęczek koperku - sól i pieprz Gotowe w 30 minut Przygotowanie: W garnku o grubym dnie rozgrzej masło, po czym dodaj paprykę i chwilę ją smaż. Następnie wrzuć pokrojone w kostkę pomidory i całość duś. Dodaj zupę, bulion i wszystko gotuj do miękkości. Na koniec dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem bigos posyp posiekanym koperkiem.