LUBELLA Pełne Ziarno
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron wytwarzany ze specjalnie wyselekcjonowanych gatunków przenicy twardej.
Zawiera całe ziarna, kiełki, bielma i otręby, dzięki czemu jest bogaty w cenne składniki odżywcze.
źródło błonnika
pełne ziarno
pełnoziarnista mąka z pszenicy durum
woda
Może zawierać jaja, soję i gorczycę.
źródło błonnika
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Zapakowano w | Włochy |
Typ | Torba |
Waga brutto 540
g
Średnia miara (e)
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Makaron kokardki (farfalle) pełnoziarnisty BIO
Makaron Corals - kolanko
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Fidellini - nitka
Makaron puntine (kuleczki)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,95 zł
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Pomidory krojone bez skórki
Pomidory w całości bez skórki
Makaron Fusilli - świderek
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 8'-9' od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło. Podawać z sosem według własnego uznania.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland
Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece Tel: (+30)210 5190180
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland www.atlanta-am.pl
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Podmarka Integrale
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Melissa Kikizas s.a. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości: ISO 9001 & ISO 22000.