LIGUORI
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczny makaron Integrale Farfalle marki Liguori to produkt w jakości BIO, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury, udoskonalanej przez ponad 200 lat. Do produkcji makaronów z linii Integrale używa się krystalicznie czystej wody źródlanej i pełnoziarnistej mąki z pszenicy durum, pochodzącej z certyfikowanych upraw ekologicznych. Tego typu makaron obfituje w błonnik, korzystnie wpływający na pracę przewodu pokarmowego. Kolejną niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Farfalle mają kształt kokardek, które świetnie sprawdzają się jako składnik sałatki.
semolina z pełnego ziarna z pszenicy durum*, woda
Może zawierać gorczycę
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron Tagliatelle A Nido (z pszenicy durum)