PRIMO GUSTO
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MELISSA Primo Gusto Makaron Lasagne to wygodny półprodukt do twojej lasagne. Makarony Primo Gusto są jedną z najlepiej rozpoznawanych marek w Europie. Miłośnicy makaronów doceniają produkty Primo Gusto, bo powstają one w oparciu o tradycję, a ich receptura jest wciąż udoskonalana. Makaron Primo Gusto Lasagne ma odpowiednia grubość i kształt taki, że z możesz przyrządzić wspaniała lasagne lub j dowolną inną zapiekankę makaronową. Nie wymaga gotowania, a i tak danie zyskuje prawdziwy, włoski smak.
bez gotowania wstępnego
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać jaja, soję i gorczycę.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Zapakowano w | Włochy |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 540
g
Średnia miara (e)
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Makaron Lasagne Artigianale - płaty makaronowe
Makaron Lasagne (płaty)
Makaron lasagne
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Makaron Corals - kolanko
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Fidellini - nitka
Makaron puntine (kuleczki)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,95 zł
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Pomidory krojone bez skórki
Pomidory w całości bez skórki
Makaron Fusilli - świderek
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland
Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, www.atlanta-am.pl
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Green Dot
Melissa Kikizas S.A. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości: ISO 22000.
Sposób Przyrządzania: Lazania Primo Gusto płaty makaronu nie wymagają wstępnego gotowania. Należy je układać w 3-4 warstwach w żaroodpornym naczyniu posmarowanym tłuszczem, przekładając ulubionym nadzieniem. Należy użyć rzadszego sosu by lepiej się wchłonął. Ostatnia warstwa powinna być pokryta sosem beszamelowym i odrobiną masła, które zapobiegnie wysuszeniu potrawy. Zapiekać przez około 35-40 minut w rozgrzanym piekarniku w 200℃.