APETINA
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser Solankowy w kostkach w zalewie bez laktozy, typu śródziemnomorskiego. Opakowanie zawiera wygodne i praktyczne sitko do odsączania zalewy. Wariant o obniżonej zawartości tłuszczu. Idealny do potraw na zimno i na ciepło. Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 ml
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza)
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g.
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej bez laktozy (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z czosnkiem i pietruszką w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z bazylią i oregano w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser Mozzarella tarty
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser tarty Red Cheddar
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej bez laktozy (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z czosnkiem i pietruszką w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z bazylią i oregano w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Serek kremowy jalapeno
Serek kremowy z papają i curry
Serek kremowy z pesto i rukolą
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Serek kremowy z pomidorami i bazylią
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.