MLEKOVITA
Jogurt naturalny typu greckiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
0 % tłuszczu
wysoka zwartość białka
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
0 % tłuszczu
Wysoka zawartość białka
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
Waga brutto 160
g
Średnia miara (e)
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego 0% naturalny
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Jogurt grecki
Jogurt grecki 10%
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Jogurt typu islandzkiego z jagodami
Jogurt typu islandzkiego waniliowy
Jogurt typu islandzkiego z mango i marakują
Jogurt typu islandzkiego z truskawkami
Serek wiejski wysokobiałkowy
Serek wiejski naturalny
Serek wiejski bez laktozy
Śmietana 12%
Śmietana 18% BIO
Śmietana 18%
Mleko wiejskie świeże 3,2%
Mleko wiejskie świeże 2%
Mleko wiejskie świeże bez laktozy 2%
Półtłusty
Serek wiejski lekki
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 6
Piątnica
Marka | Piątnica |
Znak weterynaryjny na opakowaniu