KANKA
Jogurt typu greckiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt naturalny typu greckiego, gęsty i delikatny.
śmietanka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
zawiera: laktoza
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego 0% naturalny
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Jogurt grecki 10%
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Jogurt grecki
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Masło extra 82% tłuszczu
MLEKO UHT 3,2%
Mleko UHT (1,5% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (1,5% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Twaróg chudy
Twaróg półtłusty
Twaróg tłusty
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser żółty Edamski ( plastry)
Masło extra osełka (82% tł.)
Serek Wiejski
Jogurt naturalny
Jogurt naturalny bez laktozy
Jogurt naturalny
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 12 godzin.
Termin przydatności do spożycia jest jednocześnie numerem partii.
Należy spożyć do: data podana w górnej części opakowania.