KANKA
Jogurt typu greckiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
nowa receptura
3 % tłuszczu - do sałatek, sosów i deserów
zawiera kultury bakterii Lactobacillus bulgaricus oraz Streptococcus thermophilus
MLEKO pasteryzowane
BIAŁKA MLEKA
żywe kultury bakterii jogurtowych (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) ((zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA))
Wymiar liczbowy 340
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pot |
Waga brutto 356
g
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego 0% naturalny
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Jogurt grecki 10%
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Jogurt grecki
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Wydzielanie się serwatki jest naturalnym procesem, charakterystycznym dla tego typu produktu. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny. Należy spożyć do:/ Numer partii: patrz platynka. Przechowywać w temperaturze: +1°C/+8°C.
24
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Greek Style
Marka | Greek Style |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Jogurt naturalny na bazie oryginalnej greckiej receptury, o obniżonej wartości tłuszczu (3,5%). Jogurt Greek Style light ma kremową i gęstą konsystencję. Świetnie nadaje się do sosów, kremów, deserów oraz jako zamiennik śmietany.