CASTELLI
Ser Parmigiano Reggiano (tarty)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser tarty Parmigiano Reggiano Castelli to ser twardy, długo dojrzewający, z odtłuszczonego krowiego mleka. Ser posiada wyjątkowy i niepowtarzalny smak oraz aromat, dzięki ogromnej dbałości i delikatności podczas procesu produkcji. Produkt świetnie podbudza nasze słodkie jak i pikantne kubki smakowe, co gwarantuje przyjemne doznania smakowe.
Ser Parmigiano Reggiano Castelli posiada 32% zawartości tłuszczu, charakteryzuje się nieporównywalnym, wykwintnym smakiem, oraz doskonałą twardością. Jest to jeden z najbardziej znanych serów na świecie, doda potrawom wykwintności oraz urozmaici nawet najprostsze danie.
Ser Parmigiano Reggiano Castelli
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, kultury bakterii
Ser Parmigiano Reggiano (tarty)
Ser Parmigiano Reggiano (tarty) BIO
Ser tarty Pecorino Romano D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano I.G.P. (tarty)
Ser Parmigiano Reggiano (tarty)
Mozzarella di Bufala Campana D.O.P.
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser Parmigiano Reggiano (klinek) D.O.P.
Ser Grana Padano (klinek) D.O.P.
Ser Gran Castelli tarty
Ser Burrata
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C