CASTELLI
Ser Parmigiano Reggiano (tarty)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tarty twardy ser dojrzewający to wygoda i smak w jednym. Wyraziste nuty w połączeniu z wartościami odżywczymi stanowią idealny dodatek w codziennej diecie. Pyszne wiórki możecie dodawać do wielu potraw, eksperymentując i tworząc nowe połączenia smakowe - nie tylko w daniach kuchni włoskiej.
Parmigiano reggiano to dar natury w czystej postaci. W składzie produktu znajdziecie jedynie surowe mleko krowie, sól oraz podpuszczkę - wszelkim konserwantom i sztucznym dodatkom mówimy twarde i zdecydowane "nie"!
Ser Castelli świetnie sprawdzi się w Waszej kuchni jako dodatek do wielu smakowitych dań, takich jak:
Kraj pochodzenia: Włochy
surowe mleko krowie, sól, podpuszczka
Ser Parmigiano Reggiano (tarty)
Ser Parmigiano Reggiano (tarty) BIO
Ser tarty Pecorino Romano D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano I.G.P. (tarty)
Mozzarella di Bufala Campana D.O.P.
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser Parmigiano Reggiano (klinek) D.O.P.
Ser Grana Padano (klinek) D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano I.G.P. (tarty)
Ser Gran Castelli tarty
Ser Burrata