APETINA
Ser biały do sałatek bez laktozy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser typu śródziemnomorskiego, czyli Arla Apetina. Ser w kostkach to doskonała propozycja dla osób ceniących sobie smaczną i zdrową kuchnię śródziemnomorską. Ser został okrojony w kostki i zanurzony w zalewie solankowej, dzięki czemu na długo zachowuję swoją świeżość i doskonały smak. Arla Apetina to naturalny ser feta, któremu nie da się oprzeć. Opakowanie zawiera wygodne i praktyczne sitko do odsączania zalewy. Odsączone z zalewy kostki są gotowe do dodania do sałatki lub potrawy na ciepło.
*Masa po odsączeniu - 200 g
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Wymiar liczbowy 430
Masa po odsączeniu 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Typ | Kubek |
Waga brutto 460
g
czeski
angielski
węgierski
polski
słowacki
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser Fellada 30%
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser tarty Red Cheddar
Ser Mozzarella tarty
Serek kremowy jalapeno
Serek kremowy z pesto i rukolą
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr
Serek kremowy z papają i curry
Serek kremowy z pomidorami i bazylią
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Arla Apetina
Marka | Arla |
Wyprodukowano w Danii.