Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podczas zakupów i planowania wypieków zarówno słodkich jak i słonych warto zwrócić szczególną uwagę na to, jaką wybieramy mąkę, aby mieć pewność, że nasze danie będzie zawsze wyśmienite i wyjdzie zgodnie z planem. Mąka poznańska produkowana jest z pszenicy. Typ tej mąki charakteryzuje się kleistością i jasnym kolorem. Przeznaczona jest przede wszystkim do ciast kluskowych, pierogowych, na pizzę oraz do robienia zasmażek i zagęszczania sosów. Mąka puszysta Lubella to gwarancja najwyższej jakości, tradycyjnie produkowana oraz idealna nie tylko do wypieków. Lubella proponuje nam funkcjonalne opakowanie, które ma chronić przed rozsypaniem się mąki w kuchni. Zapewnia także jej świeżość na dłuższy czas.
mąka pszenna typ 500
Wymiar liczbowy 1
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1002
kg
Średnia miara (e)
polski