PUTKA
Chleb Wiejski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie formowany pszenny chleb z chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem, z dodatkiem zakwasu pszennego. Podczas produkcji tego pieczywa używane są kamienne podłoża w których bochenek wypiekany jest na grubych, granitowych płytach. Wykorzystanie właściwości kamienia zapewnia równomierne rozprowadzanie gromadzonego ciepła i pozwala zamknąć w produkcie szczególne walory smakowe. Chleb słowiański posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Jest to wyjątkowe pieczywo, które idealnie pasuje do naszych codziennych posiłków.
Mąka PSZENNA, woda, gluten PSZENNY, sól, drożdże, zakwas PSZENNY suszony, mąka ze słodu PSZENNEGO, mąka ze słodu JĘCZMIENNEGO, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb Wiejski
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb grochowski
Chleb Zwykły
Chleb Farmera
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Sitkowy
Chleb Słowiański
Chlebek ProBody
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Chleb orkiszowy
Chleb biały pita BIO
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb chłopski
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Kajzerka
Croissant
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Trójkąt z jabłkiem
Paluch rustico
Rogal wieloziarnisty
Rurka francuska z kremem o smaku waniliowym
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Bagietka korzenna mała
Bułka ziemniaczana jasna
Paluszek śniadaniowy
Bułka wrocławska
Rogal z kruszonką
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.