PUTKA
Chleb Wiejski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z dodatkiem zakwasu pszennego i żytniego, które wpływają na wyrazisty smak oraz charakterystyczny aromat miękiszu i przedłużają świeżość produktu. Chleb kłos orkiszu to wyjątkowe pieczywo, które stanowi zarówno idealną bazę do kanapek, jak również jest świetnym dodatkiem do naszych codziennych posiłków. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających.
Mąka (PSZENNA 29%, ŻYTNIA 22%, z PSZENICY ORKISZ 8%), woda, łamane ziarna PSZENICY ORKISZ 7%, nasiona SEZAMU, siemię lniane, słonecznik, sól, drożdże, cukier, błonnik roślinny, błonnik jabłkowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), i SOJĘ
Chleb Wiejski
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb grochowski
Chleb Zwykły
Chleb Farmera
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Sitkowy
Chleb Słowiański
Chlebek ProBody
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb orkiszowy
Chleb biały pita BIO
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb chłopski
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Kajzerka
Croissant
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Trójkąt z jabłkiem
Chleb Słowiański
Paluch rustico
Rogal wieloziarnisty
Rurka francuska z kremem o smaku waniliowym
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Bagietka korzenna mała
Bułka ziemniaczana jasna
Paluszek śniadaniowy
Bułka wrocławska
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.