PUTKA
Chleb Wiejski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z dodatkiem zakwasu pszennego i żytniego, które wpływają na wyrazisty smak oraz charakterystyczny aromat miękiszu i przedłużają świeżość produktu. Chleb kłos orkiszu to wyjątkowe pieczywo, które stanowi zarówno idealną bazę do kanapek, jak również jest świetnym dodatkiem do naszych codziennych posiłków. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających.
Mąka (PSZENNA 29%, ŻYTNIA 22%, z PSZENICY ORKISZ 8%), woda, łamane ziarna PSZENICY ORKISZ 7%, nasiona SEZAMU, siemię lniane, słonecznik, sól, drożdże, cukier, błonnik roślinny, błonnik jabłkowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), i SOJĘ
Chleb Wiejski
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb Zwykły
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb Wileński
Chleb Sitkowy
Chleb Pasterski
Chleb alzacki
Chleb jęczmienny
Chleb mazowiecki
Chlebek ProBody
Chleb Słowiański
Chleb biały pita BIO
Chleb chłopski
Chleb Farmera
Chleb orkiszowy
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb Kłos Orkiszu mały
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Kajzerka
Croissant
Bułka ziemniaczana jasna
Chałka drożdżowa
Trójkąt z jabłkiem
Bułka z mąką graham
Bułka wrocławska
Paluszek śniadaniowy
Chleb Słowiański
Podpłomyk z kiełkami żyta
Bagietka korzenna mała
Paluch rustico
Bagietka
Pizzerina
Chleb Farmera - krojony
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów