PUTKA
Chleb Wiejski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z płatkami ziemniaczanymi i cebulą smażoną o charakterystycznym smaku i aromacie, świetnie sprawdza się zarówno, jako baza do kanapek jak i uzupełnienie innych potraw np. z grilla. Chleb jest wypiekany na kamieniu, dzięki czemu ma idealnie chrupiącą skórkę i wilgotny miękisz. Dodatek zakwasów pozwala w naturalny sposób przedłużyć świeżość pieczywa.
mąka (PSZENNA 56%, ŻYTNIA 8%), woda, płatki ziemniaczane 11%, cebula smażona, 7% [cebula, olej palmowy, mąka PSZENNA, sól], drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
Może zawierać: JAJA, SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, nasiona SEZAMU.
Chleb Wiejski
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb grochowski
Chleb Zwykły
Chleb Farmera
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Sitkowy
Chleb Słowiański
Chlebek ProBody
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb orkiszowy
Chleb biały pita BIO
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb chłopski
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Kajzerka
Croissant
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Trójkąt z jabłkiem
Chleb Słowiański
Paluch rustico
Rogal wieloziarnisty
Rurka francuska z kremem o smaku waniliowym
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Bagietka korzenna mała
Bułka ziemniaczana jasna
Paluszek śniadaniowy
Bułka wrocławska
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20° C, do 24 godzin od momentu produkcji.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.