MESTEMACHER
Chleb pumpernikiel
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żytnio-pszenny chleb z dodatkiem zakwasu żytniego, który wpływa na przedłużenie świeżości produktu oraz jego walory smakowe. Dzięki idealnie dobranym składnikom miękisz chleba jest wilgotny i aromatyczny. Dodatek ziaren słonecznika znakomicie współgra ze zdecydowanym smakiem ciemnego chleba, ale również wzbogaca pieczywo w składniki odżywcze. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Chleb słonecznikowy to wyjątkowe pieczywo, które stanowi idealną bazę do kanapek na każdą okazję.
Mąka (ŻYTNIA 47%, PSZENNA 11%), woda, słonecznik 12%, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO (słód JĘCZMIENNY, woda), drożdże, mąka z prażonego słodu PSZENNEGO
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb pumpernikiel
Chleb razowy
Chleb o niskim IG
Chleb dyniowy
Chleb chłopski
Chleb litewski żytni tradycyjny
Pumpernikiel
Chleb Słonecznikowy
Chleb Razowy
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb żytni
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb biesiadny
Chleb z ziarnami żyta
Chleb Słonecznikowy
Chleb Magnat - cały
Kajzerka
Croissant
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Trójkąt z jabłkiem
Chleb Słowiański
Paluch rustico
Rogal wieloziarnisty
Rurka francuska z kremem o smaku waniliowym
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Bagietka korzenna mała
Bułka ziemniaczana jasna
Paluszek śniadaniowy
Bułka wrocławska
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.