MESTEMACHER
Chleb pumpernikiel
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb litewski żytni tradycyjny. Produkt pasteryzowany. Bez sztucznych dodatków, oraz konserwantów. Bogactwo w błonnik zapewnia przyspieszenie przemiany materii.
Pradawna receptura oparta na 48-godzinym zakwasie oraz fermentacji zapewniającej wyjątkowe walory smakowe. Długi okres przechowywania w temperaturze pokojowej- do 6 miesięcy, dzięki procesowi pasteryzacji. Zawiera węglowodany złożone, które są powoli wchłaniane do organizmu, zapewnia to stabilny poziom cukru we krwi, oraz energii, przez dłuższy czas niż w przypadku białego
mąka żytnia 38 %
mąka pszenna
woda
rafinowany syrop cukrowy
słód żytni 3,3 %
otręby pszenne
drożdże
mąka słodowa żytnia
regulatory kwasowości: E330, E260
serwatka w proszku
emulgator: lecytyny sojowe
sól
mąka fasolowa
środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
kminek
Produkt może zawierać: jaja, orzeszki ziemne, orzechy, sezam, siarczyny.
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Torebka |
Waga brutto 312
g
Chleb pumpernikiel
Chleb razowy
Chleb o niskim IG
Chleb dyniowy
Chleb chłopski
Chleb litewski żytni tradycyjny
Pumpernikiel
Chleb Słonecznikowy
Chleb Razowy
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb żytni
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb biesiadny
Chleb z ziarnami żyta
Chleb Słonecznikowy
Chleb Magnat - cały
Chleb litewski żytni borodiński
Chleb litewski żytni wiejski
Chleb litewski żytni słodko-kwaśny
Chleb litewski żytni borodiński ze słonecznikiem
Paluszki surimi Klasyczne
Produkt przechowywać w temperaturze od + 2 °С do + 6 °С.
ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa
Wyprodukowano dla: Nickal ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa tel./fax: +48 22 612 68 77 info@nickal.pl www.nickal.pl
Garso
Marka | Unbranded |
Odkryj smak regionu!
Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.