COCK
Pasta curry czerwona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czerwona pasta curry Kanokwan to naturalny produkt sporządzony z oryginalnych tajskich ziół oraz świeżej czerwonej papryki chili, nie zawiera żadnych sztucznych dodatków i konserwantów. Czerwona pasta curry to gwarancja nietuzinkowego, pikantnego smaku i niezapomnianego aromatu.
Czerwona pasta curry to jeden z trzech rodzajów curry. Oprócz curry czerwonego, sporządzonego na bazie świeżej oraz suszonej czerwonej papryki, występuje też curry zielone – ostre i wyraziste, curry żółte – bardzo popularne, z dodatkiem kurkumy. Pasta z curry świetnie sprawdza się w kuchni, dzięki niej jesteśmy w stanie przy niewielkim nakładzie pracy stworzyć kulinarne perełki.
Curry świetnie sprawdza się do dań takich jak:
produkt bezglutenowy
czerwone chili 35 %
trawa cytrynowa
galangal
sól
czosnek
szalotka
skórka z limonki kaffir
kumin
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 58
g
polski
Pasta curry czerwona
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta paprykowa ostra
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Przechowywać suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Czerwone curry z kurczakiem Danie dla 2-3 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 200 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 1 łyżka sosu rybnego 1. Do rondelka wlej mleczko kokosowe, dodaj 2 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i zagotuj w mleczku. Dodaj 200 ml gorącej wody. Całość doprowadź do zagotowania i gotuj przez ok. 3 minuty. Dopraw sosem rybnym. 3. Curry podawaj z ryżem jaśminowym.
Kanokwan
Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Wyprodukowano w Tajlandii