KANOKWAN
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
produkt bezglutenowy
cukier
sól
całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej
trawa cytrynowa
chili 11,9 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
galangal
liście limonki kaffir mielone
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
barwnik: ekstrakt z papryki
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 40
g
polski
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Zupa Tom Yum Danie dla 2-3 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 150 g surowych, obranych krewetek (i/lub kurczaka) - 3 pieczarki pokrojone w ćwiartki - 5 pomidorków cherry przekrojonych na pół - 1,5 łyżki sosu rybnego - 2 łyżeczki soku z limonki - garść świeżych liści kolendry 1. Do rondelka wlej 500 ml wody, dodaj 1 łyżeczkę pasty i gotuj aż pasta się rozpuści. 2. Dodaj krewetki/kurczaka, pieczarki i pomidorki. Gotuj, aż mięso będzie ugotowane. 3. Dodaj sos rybny i sok z limonki. 4. Zupę podawaj z kolendrą. Tip: Jeśli zupa jest za ostra możesz dodać mleczko kokosowe.
Kanokwan
Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Wyprodukowano w Tajlandii.