MELVIT
Mąka owsiana
Najniższa cena: 7,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka owsiana Melvit jest to mąka ekologiczna, stosowana głównie do wypieku pysznych chlebów dietetycznych. Mąka może być również wykorzystywana do słodkich wypieków: naleśników, placków lub ciasteczek. Chętnie polecana przez dietetyków oraz trenerów personalnych.
Mąka owsiana to produkt naturalny, który można wykorzystywać do tworzenia ciekawych deserów. W połączeniu z mąką pszenną wyjdą z niej smaczne ciasteczka owsiane, bądź zdrowe naleśniki, które z dodatkiem białego sera i owoców mogą stanowić posiłek obiadowy.
Do czego wykorzystujemy mąkę owsianą:
Mąka owsiana
Najniższa cena: 7,49 zł
Kuskus perłowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Kasza bulgur (4x100g)
Najniższa cena: 5,85 zł
Kasza pęczak kujawski
Najniższa cena: 3,19 zł
Kasza bulgur z vermicelli
Najniższa cena: 6,15 zł
Mąka z żyta krzyca (pełnoziarnista)
Najniższa cena: 7,99 zł
Mąka pszenna razowa (do wypieku domowego chleba - typ 1850)
Najniższa cena: 4,79 zł
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Najniższa cena: 4,99 zł
4% taniej
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Najniższa cena: 6,99 zł
Mąka gryczana
Najniższa cena: 16,99 zł
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z czarnuszką i orkiszem
Najniższa cena: 11,49 zł
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z quiona i kuminem
Najniższa cena: 11,49 zł
Płatki owsiane górskie
Ryż Basmati z Indii
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Kasza orkiszowa (4x100g)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa
MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki Poland
Melvit
Marka | Melvit |
Przygotujesz w Thermomixie Bułki śniadaniowe Składniki: 150 g mąki razowej żytniej Melvit, 220 g mąki pszennej Melvit, 80 g płatków jaglanych Melvit, 80 g mąki owsianej Melvit, 1 szklanka mleka, 0,5 szklanki wody, 1 łyżka soli, 1/2 kostki drożdży, 4 łyżki oliwy, 40 g siemienia lnianego Sposób przygotowania: W naczyniu miksującym umieszczamy ciepłą wodę, drożdże, sól i mieszamy - czas 20 s., poz. 4. Dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy ciasto - czas 4 min, poz. interwał. Formujemy bułki, wykładamy na blachę i pozostawiamy do wyrośnięcia. Następnie smarujemy wodą lub roztrzepanym jajkiem, posypujemy makiem i pieczemy około 20 minut w piekarniku w temp. 200°C.
Kraj pochodzenia: Polska.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów