BAKALLAND
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do przygotowania chleba bez mąki.
płatki owsiane – 31,7 %*, płatki jęczmienne pełnoziarniste – 16,7 %*, siemię lniane –16,7 %*, ziarna quinoa – 16,7 %*, pestki słonecznika – 8,3 %*, pestki dyni – 8,3 %*, kumin – 1,6 %**,*
tolerancja +/- 3%
** tolerancja +/- 2%
Produkt zawiera gluten ze zbóż. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Chrupiący mix do sałatek - grecki
Chrupiący mix do sałatek - włoski
Mieszanka nasion - słonecznik, dynia, orzechy pinii
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z czarnuszką i orkiszem
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z quiona i kuminem
Mieszanka - słonecznik z dynią
Kasza jaglana
Najniższa cena: 5,59 zł
23% taniej
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Najniższa cena: 4,99 zł
Płatki owsiane górskie
Kasza manna
Kasza orkiszowa (4x100g)
Kasza pęczak kujawski
Kasza bulgur z vermicelli
Kasza jęczmienna perłowa (4x100g)
Kasza bulgur (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Soczewica zielona
Soczewica czerwona
Fasola Pięky Jaś
Kuskus perłowy
Skrobia ziemniaczana
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, wilgotność od 20 do 75%, temperatura przechowywania od 8 do 25 C.
Składniki: mieszanka chleba z kuminem, 5 jajek, 150 g maślanki, pół łyżeczki soli.
Wymieszać jajka i maślankę, dodać sól do smaku i połączyć z mieszanką. Całość przełożyć do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia, piec 1 godzinę w temperaturze 180°C. Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.