BAKALLAND
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do przygotowania chleba bez mąki.
otręby owsiane – 16,7 %*,płatki owsiane pełnoziarniste – 16,7 %*, pestki słonecznika – 16,7 %*, pestki dyni – 16,7 %*, siemię lniane – 16,7 %*, ziarna orkiszu – 8,3 %**,
ziarna sezamu – 6,6%**, czarnuszka – 1,6%**,
* tolerancja +/- 3%, ** - tolerancja +/- 2%
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż oraz nasiona sezamu.
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Chrupiący mix do sałatek - grecki
Chrupiący mix do sałatek - włoski
Mieszanka nasion - słonecznik, dynia, orzechy pinii
Mieszanka - słonecznik z dynią
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z quiona i kuminem
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z czarnuszką i orkiszem
Kasza jaglana
Najniższa cena: 4,19 zł
0% taniej
Kasza bulgur (4x100g)
Najniższa cena: 5,99 zł
Kuskus perłowy
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka owsiana
Najniższa cena: 7,99 zł
Mąka gryczana
Najniższa cena: 16,99 zł
Kasza orkiszowa (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mąka ryżowa
Mąka kukurydziana
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Kasza pęczak kujawski
Kasza bulgur z vermicelli
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, wilgotność od 20 do 75%, temperatura przechowywania od 8 do 250C.
Składniki: mieszanka chleba bez mąki, 5 jajek, 150 g maślanki, pół łyżeczki soli.
Wymieszać jajka i maślankę, dodać sól do smaku i połączyć z mieszanką. Całość przełożyć do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia, piec 1 godzinę w temperaturze 180°C. Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.