HOTZ
Pasta z pieczonego bakłażana
Najniższa cena: 6,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz innych, azjatyckich potraw. Dzięki wykorzystaniu mieszanki chili, imbiru, czosnku oraz miso pasta jest bardzo esencjonalna i wydajna.
kuchnia koreańska
woda
pasta Miso 10 % (SOJA, ryż, sól, woda)
cebula
papryka chili czerwona 9 %
cukier
sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier)
olej SOJOWY
ocet
czosnek 4 %
imbir 2 %
Alergeny: Soja, Ryby.
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 60
g
Pasta z pieczonego bakłażana
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta tajska
Najniższa cena: 6,79 zł
Guacamole
Pasta miso ciemna
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 6,75 zł
7% taniej
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,99 zł
0% taniej
Makaron Ramen
Najniższa cena: 6,99 zł
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 13,49 zł
Sos sojowy słodki (Ketjap Manis)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,75 zł
5% taniej
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Najniższa cena: 4,75 zł
5% taniej
Sos sojowy grzybowy
Najniższa cena: 6,99 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Mieszanka chili, miso, czosnku, imbiru i innych przypraw w koreańskim stylu, z którą wykonasz kimchi lub dodasz potrawom pikantnego akcentu. Do dań mięsnych i wegetariańskich.
Indyk w sosie kimchi Składniki - 50 g pasty do Kimchi - 150 g ryżu jaśminowego - 150 g piersi z indyka - 1 cebula - 1 marchewka - 4 cm kapusty pekińskiej - 2 łyżki szczypiorku - 2 łyżki oleju - sól, pieprz Przygotowanie 1. W woku rozgrzej olej i podsmaż pokrojonego indyka. Dopraw do smaku. 2. Dodaj pokrojoną marchew i cebulę. Smaż przez 3-4 min. 3. Dodaj pastę i pokrojoną kapustę pekińską, wymieszaj składniki i podsmaż przez 3-4 min. 4. Podawaj z ryżem i posyp posiekanym szczypiorkiem.