DR. OETKER GUSEPPE
Pizza z salami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie i chrupiące ciasto na zakwasie,
Idealnie wypieczony spód w piecu kamiennym,
Sos na bazie przetartych pomidorów i na oliwie z oliwek,
Soczyste kawałki polskiego kurczaka,
Aromatyczne pesto bazyliowe.
Polska Marka
nowa jakość!
na oliwie z oliwek
ciasto na zakwasie
spód do pizzy: mąka pszenna, woda, mąka kukurydziana, drożdże, zakwas pszenny (mąka pszenna, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego), cukier, sól, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
dodatki do pizzy: parzone mięso z kurczaka w mieszance przyprawowej (31 %) (parzone mięso z kurczaka, sól, cukier, skrobia kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (cebula, papryka czerwona, czosnek), naturalne aromaty), przetarte pomidory (27 %), ser gouda (16 %), ser mozzarella (14 %), oliwa z oliwek (4 %), bazylia (2 %), cukier, czosnek, skrobia, sól, przyprawy, naturalny aromat oregano
Produkt może zawierać soję, seler, gorczycę, jaja i ryby.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Drożdże | Zawiera |
Gluten, mleko. Produkt może zawierać soję, seler, gorczycę, jaja i ryby.
Wymiar liczbowy 390
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie 390 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Pizza z salami
Pizza 4 sery
Pizza z szynką
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z szynką
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z pieczarkami
Pizza fresh z szynką
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Pizza cztery sery
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Zapiekanka fresh z szynką
Pizza z pieczarkami
Słodkie maliny
Talarki ziemniaczane
Frytki proste do piekarnika
Frytki cienkie do piekarnika
Frytki karbowane do piekarnika
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Pierogi z serem
Pierogi z truskawkami
Pierogi z jagodami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Owoce lasów i sadów
Kluski śląskie z dziurką
Sposób przygotowania: Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na środkowym ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C - 200 °C. Piec przez około 8 - 10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Sposób przygotowania: wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C – 200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Podmarka Z Pieca Kamiennego
Znak weterynaryjny na opakowaniu