HORTEX
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza z pieczarkami, na podpieczonym spodzie.
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Pizza i zapiekanki Proste Historie Bistro to odpowiedź na oczekiwania pokolenia konsumentów świadomych, szukających produktów smacznych, szybkich w przygotowaniu, a jednocześnie opartych na prostym, czystym składzie.
Pizza Proste Historie Bistro to zdrowsza wersja pizzy, pozbawiona niepożądanych składników, w tym oleju palmowego. Podstawę wszystkich smaków stanowi puszyste, lekkie ciasto oraz prawdziwy sos pomidorowy. Niezastąpiona podczas spotkań w gronie przyjaciół i znajomych. Pizza Proste Historie Bistro - dzielmy się nią przy wspólnym stole.
bez oleju palmowego
prawdziwy sos pomidorowy
spód do pizzy: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, kurkuma, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
dodatki do pizzy: pieczarki (24 %), ser mozzarella (24 %), przetarte pomidory (19 %), woda, cebula (8 %), pomidory, cukier, skrobia modyfikowana, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakt papryki słodkiej
Produkt może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę.
Nie zawiera oleju palmowego
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Drożdże | Zawiera |
Seler | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Ryba | Może zawierać |
Mleko | Zawiera |
Gorczyca | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
Wymiar liczbowy 415
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 510
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie 415 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce 260
Wymagana szerokość na półce 257
Wymagana głębokość na półce 48
Wysokość 260
Szerokość 257
Głębokość 48
GTIN 05902162120778
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z salami
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza 4 sery
Pizza margherita
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza Podlasiak z kindziukiem i czubrycą
Pizza salami
Pizza cztery sery
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza z szynką
Pizza z pieczarkami
Pizza z chorizo i pepperoni
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z szynką
Pizza Poznaniok z ziemniakami i czosnkiem
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Pizza z szynką i pieczarkami
Energylandia Pizza Duo Salami
Pizza pepperoni
Pizza z pieczarkami
Pizza cztery sery
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,19 zł
33% taniej
Kalafior różyczki
Cena przed obniżką: 7,69 zł
17% taniej
Zielone brokuły różyczki
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Kluski śląskie z dziurką
Cena przed obniżką: 7,75 zł
Słodka marchewka kostka
Cena przed obniżką: 5,69 zł
Brukselka
Cena przed obniżką: 7,49 zł
15% taniej
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Kartacze z mięsem
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,75 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Fasolka szparagowa żółta cała
Cena przed obniżką: 8,25 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Mini marchewka
Cena przed obniżką: 8,15 zł
1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Gotową pizzę możesz udekorować listkami bazylii. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii produkcyjnej: data minimalnej trwałości i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania.
Typ | Zamrażać |
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Podmarka Bistro
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Kopytka ziemniaczane są idealnym dodatkiem do mięs. Znakomicie smakują w towarzystwie sosów warzywnych i grzybowych. Sekretem udanych kopytek jest sprężyste, aksamitne ciasto, które rozpływa się w ustach. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, pyszne, mięciutkie kopytka pojawią się na talerzu w mgnieniu oka!
Wspieramy akcję Nie jem palmowego Chronię orangutany facebook.com/niejempalmowego
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Wiejski smak Połóż na pizzę plasterki kiszonego ogórka i podsmażony boczek. Po hiszpańsku Przed pieczeniem dodaj do pizzy kiełbasę chorizo i suszone chili. Do pizzy przygotuj lekką sałatkę Sałatę rzymską i rukolę porwij na mniejsze kawałki, polej sosem winegret i posyp pestkami słonecznika. Historia na deser Wiśnie w cieście migdałowym Rozmroź wiśnie Proste Historie i odsącz owoce z soku. Do miski wsyp 180 g mąki pszennej, dodaj 3 jajka, 100 g cukru, szczyptę soli i wymieszaj. Dodaj 250 ml mleka i rozpuszczone 60 g masła, wsyp 1 czubatą łyżkę zmielonych płatków migdałowych i łyżeczkę aromatu migdałowego. Ukręć masę na jednolite ciasto. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż wiśnie i zalej ciastem. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C. Serwuj posypane cukrem pudrem.
Nazwa funkcjonalna Pizza
Wariant z pieczarkami