DR. OETKER GUSEPPE
Pizza z salami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza z mięsem z kurczaka i szpinakiem, na podpieczonym spodzie.
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos śmietanowo-pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Pizza i zapiekanki Proste Historie Bistro to odpowiedź na oczekiwania pokolenia konsumentów świadomych, szukających produktów smacznych, szybkich w przygotowaniu, a jednocześnie opartych na prostym, czystym składzie.
Pizza Proste Historie Bistro to zdrowsza wersja pizzy, pozbawiona niepożądanych składników, w tym oleju palmowego. Podstawę wszystkich smaków stanowi puszyste, lekkie ciasto oraz prawdziwy sos pomidorowy. Niezastąpiona podczas spotkań w gronie przyjaciół i znajomych. Pizza Proste Historie Bistro - dzielmy się nią przy wspólnym stole.
bez oleju palmowego
100 % polskiego kurczaka
spód do pizzy: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, kurkuma, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
dodatki do pizzy: mięso z kurczaka w mieszance przyprawowej (28 %) (mięso z kurczaka, sól, cukier, skrobia kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (cebula, czerwona papryka, czosnek), aromaty naturalne), ser mozzarella (21 %), przetarte pomidory (12 %), woda, cebula, śmietana (7 %) (śmietanka, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii mlekowych), szpinak (6 %), olej rzepakowy, skrobie modyfikowane, cukier, przyprawy, sól, bazylia, oliwa z oliwek, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, śmietanka w proszku, ekstrakty przypraw, naturalny aromat oregano
Produkt może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę.
Nie zawiera oleju palmowego
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 435
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 530
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie 435 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Pizza z salami
Pizza salami
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza 4 sery
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza z chorizo i pepperoni
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Pizza z pieczarkami
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza Poznaniok z ziemniakami i czosnkiem
Pizza z szynką
Pizza z szynką
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza z pieczarkami
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Pizza margherita
Pizza pepperoni
Pizza Podlasiak z kindziukiem i czubrycą
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza cztery sery
Energylandia Pizza Duo Salami
Słodkie truskawki
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Owoce lasów i sadów
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Owoce na kompot domowy
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Soczyste wiśnie bez pestek
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Cena przed obniżką: 7,59 zł
Pierogi z serem
Cena przed obniżką: 9,89 zł
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Zapiekanka Margerita
Cena przed obniżką: 5,79 zł
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Knedle ze śliwką mrożone
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Pierogi z mięsem
Cena przed obniżką: 11,49 zł
Mieszanka chińska
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Zupa pomidorowa z ryżem
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Pierogi z owocami
Cena przed obniżką: 8,79 zł
Zupa węgierska pikantna
Cena przed obniżką: 8,29 zł
Zapiekanka kebab
Cena przed obniżką: 5,45 zł
1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C-200 °C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: w temperaturze -6 °C: 1 tydzień w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Podmarka Bistro
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowo-śmietanowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Marka "Proste Historie" mówi o domu w którym pachnie dobrym jedzeniem. Namawia konsumentów do wspólnego celebrowania przyjemności i wspólnych posiłków. To naturalność, świeżość, proste produkty, to możliwość stworzenia własnego dania ze zdrowych składników.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora. Wspieramy akcję Nie jem palmowego Chronię orangutany facebook.com/niejempalmowego
Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Pizza z grecką nutą Połóż na pizzę czarne oliwki i pokruszoną fetę. Słodki sos chili W garnuszku wymieszaj sos sojowy, wodę, sok z limonki, brązowy cukier i pokrojoną papryczkę chili. Zagotuj, aż zgęstnieje. Do pizzy przygotuj lekką sałatkę Pokrój świeże ogórki, czerwoną cebulę, wymieszaj i polej sosem z soku z limonki, brązowego cukru i oleju. Dodaj uprażone orzeszki ziemne. Historia na deser Mascarpone z truskawkami i bezą Rozmroź truskawki Proste Historie. W garnuszku wymieszaj 50 ml wody, sok z połowy cytryny i 4 łyżki cukru. Trzymaj na ogniu, aż cukier się rozpuści, a woda zredukuje na syrop. Dodaj truskawki, gotuj przez 5 minut, zmiksuj i przetrzyj przez sito. Ostudź i wstaw do zamrażarki na 20 minut. Ukręć mikserem do białości 4 żółtka z 1 łyżką cukru pudru i szczyptą cukru waniliowego. Dodaj 500 g mascarpone i ukręć całość na krem. Wkrusz duże kawałki bezy, wymieszaj delikatnie. Podaj polane sosem truskawkowym i posypane cukrem pudrem.