SUEMPOL
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Najniższa cena: 6,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Burger/kotlet z mielonego mięsa z łososia atlantyckiego, pieczony. Pojedyncze burgery o kształcie owalnym o masie 90 - 120 g +/- 5 g oraz wymiarach około 8x10x1 cm
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
gotowy do spożycia na zimno albo podgrzej: na grillu, na patelni, w piekarniku!
jakość, świeżość, smak, zdrowie
łosoś atlantycki 80 %
mąka pszenna
błonniki roślinne
skrobia
płatki ziemniaczane
sól
aromaty
przyprawy
ekstrakty przypraw
warzywa suszone
pieprz czarny mielony 0,3 %
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Łosoś atlantycki (Salmo Salar) 80%, mąka pszenna (gluten), błonniki roślinne, skrobia, płatki ziemniaczane, sól, aromaty; przyprawy, sacharoza ekstrakty przypraw, warzywa suszone, suszona papryka jalapeno
Alergeny: łosoś, mąka pszenna
Wymiar liczbowy 0.200
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Typ | Tacka |
Waga brutto 226
kg
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Najniższa cena: 6,29 zł
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Łosoś Express po tajsku (2 porcje)
Łosoś Express po prowansalsku (2 porcje)
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Tatar z wędzonego łososia
Najniższa cena: 13,99 zł
Klopsiki z łososia z czarnuszką
Najniższa cena: 8,49 zł
Łosoś wędzony Atlantycki
Łosoś Norweski wędzony BIO
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś z Alaski wędzony plasterkowany
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś wędzony na gorąco z pieprzem
Łosoś norweski
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Wędzony łosoś w kremie
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Pstrąg łososiowy
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +6°C
Min. temp. °C -2
Maks. temp. °C 6
Produkt gotowy do spożycia.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Suempol
Marka | Suempol |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Suempol Polska Firma Rodzinna
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.