MIKAKU
Pierożki gyoza z krewetkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delikatne klopsy na bazie mięsa z dorsza i morszczuka. Smakowite 13 klopsów zawekowanych w aromatycznym sosie na bazie śmietany i pora. Świetne danie gotowe , które wystarczy tylko podgrzać i już można się cieszyć jego smakiem. Możecie je podać z dzikimi ryżem, kaszą, makaronem lub ulubionymi warzywami. Nasze klopy mają smak, który spełni oczekiwania najdelikatniejszych i najmłodszych podniebień.
26,3% śmietanka (z mleka), 18,0% dorsz czarny (Pollachius virens) – strefa połowu FAO 27, 15,8% por, 13.1% mintaj (Gadus chalcogrammus) – strefa połowu FAO 61, 11,3% morszczuk (Merluccius capensis) – strefa połowu FAO 41, cebula, jaja kurze, skrobia ziemniaczana, oliwa z oliwek Pomace, koper, sól, czosnek, natka pietruszki, pieprz.
ryby, jaja, mleko i jego pochodne
Pierożki gyoza z krewetkami
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Makrela roślinna w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO
Miruna nowozelandzka w orientalnym sosie curry z ryżem
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Zupa krem z borowikami
Zupa krem z batatów
Zupa krem z białych warzyw
Konfitura malinowa
Konfitura z żurawiny i jabłek
Kaczka duszona z warzywami
Kurczak po chińsku z ananasem
Krem dyniowy
Krem z pomidorów pelati
Pikantne flaki z wołowiną
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Podgrzać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.