HORTEX
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
fasola szparagowa
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Truskawki mrożone
Jagody leśne mrożone
Szpinak rozdrobniony mrożony
Marchew z groszkiem mrożona
mrożone
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Brokuły różyczki mrożone
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
z ziołami i papryką mrożone
Włoszczyzna - paski mrożona
Marchewka mrożona mini
Mieszanka meksykańska mrożona
Borówka
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,65 zł
Sposób przygotowania - bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z lekko osoloną, wrzącą wodą. Gotować do miękkości ok. 8-12 minut, odcedzić. Fasolę podawać polaną stopionym masłem i zrumienioną tartą bułką lub z sosem holenderskim.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C 4 dni ** -12 °C 1 miesiąc *** poniżej -18 °C do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa fasolowa Hortex Fasolka szparagowa zielona Hortex Bób
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Roladki schabowe z fasolką Składniki: - Fasolka szparagowa żółta Hortex - 1 opakowanie - 8 kotletów schabowych bez kości - 8 plastrów szynki długodojrzewającej - 8 plastrów żółtego sera - 100 ml oleju do smażenia - 2 łyżki masła - świeżo zmielony czarny pieprz - sól Gotowe w 45 minut Przygotowanie: Fasolkę szparagową podgotuj w osolonej wodzie. Kotleciki ze schabu połóż na desce, przykryj folią spożywczą i rozbij płaskim tłuczkiem na cienkie plastry. Każdy kawałek mięsa dopraw solą i pieprzem. Na plastrach schabu połóż plasterek masła, szynki, sera i po 6-7 strączków fasoli. Zwiń roladki, które krótko obsmaż na gorącym oleju, ze wszystkich stron. Następnie przełóż je do żaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem, przykryj pokrywką i wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 °C na 40 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia odkryj roladki by ładnie się przyrumieniły. Upieczone roladki podawaj z ulubionymi Warzywami na patelnię.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów