FROSTA
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W skład naszych burgerów wchodzi mięso wołowe najwyższej jakości. Burgery mają optymalną zawartość tłuszczu co sprawia, że są wyjątkowo smaczne i soczyste. To wyśmienite 100% smaku i solidna porcja białka, żelaza oraz witamin z grupy B. Dla miłośników smaku czystej wołowiny polecamy grillować na gorącym grillowym ruszcie lub rozgrzanej patelni, pozwalając smakom przeniknąć do wnętrza produktu. Doskonale sprawdzi się jako składnik domowych burgerów ze świeżymi warzywami, jako pozycja na grillowej tacy mięs lub samodzielne danie z frytkami, dając zastrzyk energii na dalszą część dnia!
Składniki: Mięso wołowe (99%), sól morska, pieprz.
Produkt nie zawiera alergenów.
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Pyzy z mięsem mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Ziemniaki z kurczakiem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Danie gotowe a la gyros
Boczek surowy wędzony - plastry
Najniższa cena: 4,99 zł
Boczek surowy wędzony w kostce
Najniższa cena: 5,29 zł
high protein parówki z piersi kurczaka 200 g
Najniższa cena: 8,49 zł
High protein kabanosy wołowe 60 g
Najniższa cena: 7,59 zł
High protein mini snacki wędzone 60g
Najniższa cena: 6,69 zł
Śląska
Najniższa cena: 18,99 zł
High protein beef jerky
Najniższa cena: 8,89 zł
High protein kabanosy drobiowe 60 g
Najniższa cena: 6,79 zł
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 36,99 zł
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 36,99 zł
Karkówka parzona w posypce przyprawowej
Najniższa cena: 19,99 zł
35% taniej
Kiełbaski bałkańskie
Najniższa cena: 19,99 zł
30% taniej
Kaszanka grillowa z boczkiem
Najniższa cena: 15,99 zł
31% taniej
Kiełbasa brocka
Najniższa cena: 18,99 zł
Roladki meksykańskie
Cena przed obniżką: 16,99 zł
29% taniej
Boczek grillowy
Cena przed obniżką: 22,99 zł
26% taniej
1. Zamrożony produkt wyjąż z kartonika i zdjąć folię.
2. Aby uzyskać burger średnio wysmażony należy smażyć go na mocno rozgrzanej patelni lub grillu łącznie przez 10 min, przekręcając co 2 min na drugą stronę, a następnie co min.
3. Po zdjęciu z patelni lub grilla pownien chwilę odpocząć (ok. 2-3 min), aby wyrównała się temperatura wewnątrz i na zewnątrz mięsa.
4. Podawać w podgrzanej w piekarniku lub na grill bułce wraz z ulubionymi dodatkami.
Burger wołowy mrożony z dodatkiem soli morskiej i pieprzu. Surowiec stanowi mięso wołowe o zawartości tłuszczu do 25%. Burger składa się w 99% z mięsa wołowego z dodatkiem soli i pieprzu. Burger jest wyprodukowany w technologii tender. Średnica 100 mm, grubość ok. 17-20 mm, waga stała 150 g.