HOCHLAND Sielski
Ser żółty śmietankowy (plastry)
Najniższa cena: 7,55 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser żółty typ dojrzewający szwajcarski tłusty.
Produkt polski
dojrzewanie minimum 5 tygodni
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów
bez laktozy
wysoka zawartość wapnia
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
tacka - zmieszane
folia - plastik
Ser żółty śmietankowy (plastry)
Najniższa cena: 7,55 zł
Ser żółty klasyczny (plastry)
Najniższa cena: 7,55 zł
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Ser Jagna plastry
Ser Antek-plastry
Ser żółty Złoty Mazur (plastry)
Ser Port Salut
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser Złoty Mazur w plastrach
Ser Cheddar Red plastry
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Cheddar White plastry
Duński ser Danbo w plastrach 26 % tłuszczu
Ser Mozzarella (kostka)
Ser Mozzarella tarty
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ szwajcarski w kawałku
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalną delikatnie ostrą nutą orzechową, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka, o regularnym okrągłym kształcie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Serovia Filharmonia smaku
Kulinarny konkurs sera Good Cheese 2022 Złoty medal w konkursie Good Cheese na Polskim Kongresie Serowarskim w kategorii "Ser na kanapkę". Wsłuchaj się w ten smak! www.serovia.pl