YSI DE BOUQUET
Guacamole
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Katsu Curry, to aromatyczna pasta z unikatową kompozycją przypraw o bardzo kremowej konsystencji. Oparta jest wyłącznie na naturalnych składnikach. Pasta jest składnikiem niezbędnym do przygotowania sosu do tradycyjnych drobiowych kotletów w panierce, podawanych z ryżem, czyli japońskiego dania Katsu Curry.
kuchnia japońska
aromatyczna
cebula
imbir
całkowicie rafinowany olej sojowy
mieszanka przypraw curry (kurkuma, cynamon, nasiona kopru włoskiego, sól jodowana, gałka muszkatołowa)
sól
kurkuma
mieszanka przypraw masala
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 58
g
Guacamole
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta z pieczonego bakłażana
Pasta tajska
Pasta miso ciemna
Pasta miso jasna
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 8,55 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 9,99 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 5,49 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos Teriyaki (gęsty)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Aromatyczna pasta z unikatową kompozycją przypraw, o bardzo kremowej konsystencji. Niezbędna do przygotowania sosu do tradycyjnych drobiowych kotletów w panierce podawanych z ryżem, czyli dania Katsu Curry.
Katsu curry z ryżem 15 min. Składniki - 50 g pasty Katsu curry - 200 g mięsa z kurczaka - 100 g panierki panko - 1 jajko - Sól, płatki chili do smaku - 100 ml oleju - 50 ml wody - 1 szalotka - 1 marchew - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Ugotuj ryż. 2. Mięso z kurczaka pokrój na kawałki, posól i posyp płatkami chili. Opanieruj w rozmąconym jajku i w panko. Smaż na głębokim tłuszczu na złoty kolor. 3. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju i podsmaż pokrojoną szalotkę i marchew. Dodaj pastę Katsu curry oraz wodę. Wymieszaj. 4. Kurczaka podawaj z sosem Katsu curry oraz ryżem.
Wyprodukowano w Tajlandii.