BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 6,99 zł
43% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Penne
mąka z pszenicy zwyczajnej, woda, przyprawa – kurkuma.
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 6,99 zł
43% taniej
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Najniższa cena: 8,35 zł
Makaron pióra
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Makaron penne
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron 2-jajeczny nitka
Makaron muszelki
Makaron świderek
Makaron spaghetti
Makaron kolanko duże
Mąka pszenna (typ 650)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.