LUBELLA
Makaron pióra (penne rigate)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Penne
mąka z pszenicy zwyczajnej, woda, przyprawa – kurkuma.
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne
Makaron pióra
Makaron muszelki
Makaron świderek
Makaron spaghetti
Mąka pszenna (typ 650)
Makaron kolanko duże
Makaron 2-jajeczny nitka
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów