LUBELLA
Makaron pióra (penne rigate)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Penne Niski Indeks Glikemiczny to odpowiedź marki Polmak na oczekiwania klientów. Unikalna receptura powoduje, że smakiem makaronu rurki mogą cieszyć się osoby z cukrzycą, insulinoopornością, z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej, a także wszyscy, którzy dbają o zdrowy styl życia.
Popularny składnik dań kuchni włoskiej, wyśmienicie smakuje z pesto, owocami morza.
maka z pszenicy durum 67,9%;mąka łubinowa 20%; błonnik owsiany 7,5%; gluten vitalny 5%
Bez laktozy, bez orzechów
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron pióra
Makaron penne
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 6-8 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.