LUBELLA
Makaron pióra (penne rigate)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Penne Niski Indeks Glikemiczny to odpowiedź marki Polmak na oczekiwania klientów. Unikalna receptura powoduje, że smakiem makaronu rurki mogą cieszyć się osoby z cukrzycą, insulinoopornością, z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej, a także wszyscy, którzy dbają o zdrowy styl życia.
Popularny składnik dań kuchni włoskiej, wyśmienicie smakuje z pesto, owocami morza.
maka z pszenicy durum 67,9%;mąka łubinowa 20%; błonnik owsiany 7,5%; gluten vitalny 5%
Bez laktozy, bez orzechów
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne
Makaron pióra
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 6-8 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów