BIG NATURE
Cynamon mielony XXL
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa korzenna do piernika Kotanyi nada twoim wypiekom i potrawom głębokiego smaku i wspaniałego aromatu, z którymi kojarzy się okres świąt i karnawału. W jej składzie znajdziesz same przyprawy, takie jak cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, goździki, kardamon. Nie ma w niej cukru i sztucznych dodatków.
Opakowanie: saszetka 27 g
100 % naturalny smak
bez dodatku cukru
cynamon
gałka muszkatołowa
kolendra
imbir
koper włoski
goździki
ziele angielskie
anyż
anyż gwiazdkowy
pieprz
kardamon
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
bez dodatku cukru
Bez dodatku cukru
Wymiar liczbowy 27
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 31
g
Średnia miara (e)
Cynamon mielony XXL
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Umami - mieszanka przyprawowa
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Pieprz kolorowy cały
Przyprawa chińska 5 smaków
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Kolendra (liście)
Cynamon cały
Pieprz czarny młotkowany
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Sól Himalajska - młynek
Harissa - mieszanka przypraw
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Pierniczki na 2 blachy do pieczenia: 200 g mąki żytniej, 1 jajko, 50 g masła, 120 g cukru pudru, 1 łyżka miodu, 15 g przyprawy korzennej do piernika Kotányi, skórka cytrynowa, 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej, 40 g zmielonych orzechów włoskich, 1 jajko do posmarowania Przygotowanie: Zmiksuj masło, cukier i jajko. Dodaj pozostałe składniki i wyrób ciasto. Rozwałkuj ciasto na grubość około 1 cm i wytnij różne kształty. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 10 minut. Przechowuj w szczelnie zamkniętym blaszanym pudełku z laskami cynamonu i wanilii.