ITA-SAN
Makaron Ramen
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bezglutenowy
bez gotowania
mąka ryżowa (76,6%)
skrobia tapiokowa (23,3%)
sól
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Typ | Torebka |
Waga brutto 214
g
Makaron Ramen
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm)
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Sos sojowy
Makaron sojowy chiński
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron włożyć do naczynia i zalać wrzątkiem. Pozostawić pod przykryciem na ok. 5 minut. Odcedzić.
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska
Wyprodukowano wyłącznie dla: TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska www.tan-viet.com.pl
Tao Tao
Marka | Tao Tao |
Makaron Ryżowy z Tapioką wstążki TaoTao to produkt bezglutenowy, który powstaje wyłącznie z mąki ryżowej, tapioki i wody. Makaron ryżowy z tapioką wstążki TaoTao ma delikatny smak, polecany jest do zup i sałatek. Idealnie sprawdza się jako składnik dań mięsnych i warzywnych prosto z patelni lub woka.
Tao Tao - Harmonia Smaków
Więcej przepisów szukaj na: facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow www.TaoTao.pl
Sałatka z kurczakiem i mandarynkami dla 2 osób Składniki: 100 g makaronu ryżowego z tapioką wstążki TaoTao, 30 dag piersi z kurczaka, 2 łyżki sosu sojowego TaoTao, 1 główka sałaty lodowej, papryka czerwona, 2 mandarynki, garść prażonych orzeszków piniowych. Dressing: 4 łyżki octu ryżowego TaoTao, 1 łyżka soku pomarańczowego, 2 łyżki oleju sezamowego TaoTao, 1 łyżeczka brązowego cukru. Piersi z kurczaka myjemy i kroimy w kostkę. Polewamy sosem sojowym i odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej pół godziny. Następnie smażymy na złoty kolor i odstawiamy do ostygnięcia. Przygotowujemy dressing: w małej miseczce mieszamy ocet, sok pomarańczowy, olej sezamowy i brązowy cukier. Schładzamy w lodówce. Sałatę myjemy i rwiemy na kawałki. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w cienkie paseczki. Makaron ryżowy z tapioką wstążki przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. W dużej misce mieszamy makaron, sałatę, kurczaka, paprykę i cząstki mandarynek. Polewamy dressingiem, mieszamy. Na koniec posypujemy uprażonymi na suchej patelni orzeszkami piniowymi. Smacznego!
Wyprodukowano w Wietnamie