SEKO
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Filety śledziowe solone z algami i warzywami w oleju 300 g
Składniki: solone filety śledziowe bez skóry (40%) (kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (obszar połowu FAO 27) (A* - Morze Norweskie, B* - Morze Północne, C* - Islandia), sól, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, kwas cytrynowy, lakton kwasu glukonowego; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu), algi marynowane (20%) (algi (17,5%), sól, regulator kwasowości: kwas octowy; substancja konserwująca: benzoesan sodu, substancja słodząca: sacharyny), warzywa marynowane (20%) (cebula (9,6%), marchew (9,6%), regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas winny, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; sól, substancja słodząca: sacharyny; olej rzepakowy (19,9%), ekstrakt pieprzu.
Produkt może zawierać: gluten, jaja, gorczycę, laktozę, migdały, sezam, seler.
Produkt zawiera: Śledź, gluten, migdały, sezam, seler, gorczyca, jaja
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Płaty śledziowe ala Bismarck
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Śledź w galarecie z warzywami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Filety śledziowe a’la Matjas w oleju Litewskie
Filety śledziowe w oleju Skandynawskie
Przechowywać w temperaturze od 0 °С do +6 °С.
Po otwarciu opakowania produkt należy spożyć w ciągu 72 godzin.
Nickal Sp. z o.o.; ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa