MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Fasolka po grecku WEGE (smak z Grecji)
Najniższa cena: 6,99 zł
11% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spróbuj Wege Orientalne to wegańskie danie inspirowane kuchnią orientalną na bazie kuskusu perłowego – aromatyczne przyprawy, ciecierzyca i nuty imbiru.
Spróbuj Wege to doskonałe, wyraziste w smaku bezmięsne posiłki oparte na połączeniach ryżu, kasz, warzyw i dressingu. Odpowiednio dobrana mieszanka przypraw i składników sprawia, że danie smakuje zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Szybka w przygotowaniu, sycąca porcja Spróbuj Wege jest świetną alternatywą, gdy brakuje czasu lub okazji na przygotowanie klasycznego obiadu. Produkty Spróbuj Wege wygodnie przechowuje się bez lodówki.
Kuskus perłowy 26% (gluten), ciecierzyca 20%, marchew 17%, papryka czerwona 7%, cebula 6%, nasiona słonecznika 5,6%, groszek zielony 4%, olej rzepakowy, woda, sos sojowy (soja, gluten), pasta orzechowa (orzeszki arachidowe), koncentrat soku jabłkowego, sól kamienna, curry 0,9%, przyprawy, koncentrat soku z cytryny, garam masala 0,3 % (kmin rzymski, pieprz czarny, kolendra, goździki, gałka muszkatołowa, kardamon, cynamon, liść laurowy, chilli), czosnek, imbir 0,17%.
Produkt zawiera: gluten, gorczycę, soję.
Może zawierać: seler, orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Fasolka po grecku WEGE (smak z Grecji)
Najniższa cena: 6,99 zł
11% taniej
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 13,69 zł
Gołąbki wegetariańskie z kaszą jaglaną bezglutenowe
Najniższa cena: 12,49 zł
Kompozycja 7 ziaren i soczewicy
Najniższa cena: 9,99 zł
Danie orientalne z kuskusem perłowym i ciecierzycą
Najniższa cena: 11,99 zł
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Sajgonki z warzywami
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Danie instant z sosem Japoński klasyczny
Roślinny doner a la baranina
Danie instant z sosem Japońskie curry
Placki ziemniaczane
Polska fasolka po bretońsku
Meksykańskie chili sin carne
Teksańska fasolka cayenne
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Bezglutenowe pierogi z soczewicą
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Indyjska fasolka curry
Kaszetka z komosą ryżową
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Wegańskie pierogi z malinami
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Kaszetka z orkiszem
Kaszetka z bulgurem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Chilli sin carne z ryżem
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Kaszetka z zieloną fasolką
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Bigos z grzybami (wegetariański) BIO
Danie kontynentalne z kaszą bulgur i kiełkami
Najniższa cena: 11,99 zł
1.Kuchenka mikrofalowa: Nakłuj lub zdejmij folię talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj na najwyższej mocy od 1 min do 1,5 min.
2. Naczynie z wodą: Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotującą się wodą, podgrzewaj 8 min.
3. Patelnia, garnek: Zawartość talerzyka podgrzewaj w naczyniu od 7 do 8 min.