PUTKA
Bułka tarta
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panierka Panko jest stosowana w kuchni japońskiej do tworzenia chrupiącej panierki do kurczaka, krewetek, ryb i warzyw. Jest przygotowywana z miąższu białego chleba pozbawionego skórki. Panko ma delikatną, lekką i przewiewną konsystencję, która sprawia, że jest chrupiąca podczas gotowania i wchłania mniej oleju niż tradycyjna bułka tarta.
mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże
Bułka tarta
Bułka tarta wrocławska
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta
Bułka tarta
Bułka tarta BIO
Bułka tarta razowa BIO
Panier z ciecierzycy
Makaron sojowy (2x50g)
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Najniższa cena: 8,99 zł
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (5-7% tł.)
Liście alg morskich nori (10 szt.)
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Najniższa cena: 9,99 zł
Olej sezamowy
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 24,99 zł
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.