MAMUT
Bułka tarta wrocławska
Najniższa cena: 5,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panierka Panko jest stosowana w kuchni japońskiej do tworzenia chrupiącej panierki do kurczaka, krewetek, ryb i warzyw. Jest przygotowywana z miąższu białego chleba pozbawionego skórki. Panko ma delikatną, lekką i przewiewną konsystencję, która sprawia, że jest chrupiąca podczas gotowania i wchłania mniej oleju niż tradycyjna bułka tarta.
mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże
Bułka tarta wrocławska
Najniższa cena: 5,59 zł
Bułka tarta BIO
Najniższa cena: 7,55 zł
Bułka tarta razowa BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Bułka tarta
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta
Panier z ciecierzycy
Bułka tarta
Imbir różowy marynowany (krojony)
Liście alg morskich nori (10 szt.)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (5-7% tł.)
Ryż do sushi Nakato
Olej sezamowy
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Makaron sojowy (2x50g)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.