KUPIEC
Bułka tarta
Najniższa cena: 4,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panier z ciecierzycy to bogactwo wartości odżywczych i alternatywa dla klasycznej bułki tartej. Wypiekany na bazie mąki z ciecierzycy z dużą ilością wartościowego białka oraz błonnika pokarmowego. Wyróżnia go niski indeks glikemiczny i obniżona zawartość glutenu.
sposób na panierowanie
moc roślin
vege
źródło białka roślinnego
bogaty w błonnik
niski indeks glikemiczny
bez dodatku soli
mąka z ciecierzycy
Może zawierać gluten.
Źródło białka roślinnego
Bogaty w błonnik
Bez dodatku soli
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wymiar liczbowy 220
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 252
g
Średnia miara (e)
polski
Bułka tarta
Najniższa cena: 4,65 zł
Bułka tarta
Najniższa cena: 3,95 zł
25% taniej
Bułka tarta BIO
Bułka tarta
Bułka tarta wrocławska
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Panier z ciecierzycy
Bułka tarta razowa BIO
Groszek ptysiowy
Bułka tarta wrocławska
Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów
Sucharki extra delikatesowe
Biszkopty Wrocławskie
Grzanki pszenne
Grzanki czosnkowe
Grzanki ziołowe
Sucharki bez dodatku cukrów
Tosters z czekoladą mleczną
Użyj jako: Panierki do mięs, ryb i warzyw Zagęstnika do sosów, farszów i zup Kruszonki do ciast i deserów
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym w suchym, przewiewnym i zaciemnionym pomieszczeniu.
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym, przewiewnym i zaciemnionym pomieszczeniu.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań
Wyprodukowano dla: Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań Zakład produkcyjny: ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław
Mamut
Marka | Mamut |
Czy wiesz, że... Do stworzenia panieru z ciecierzycy użyliśmy jedynie mąki z ciecierzycy i wody. Dzięki temu nasz panier jest źródłem białka i błonnika. Charakteryzuje się delikatnie orzechowym smakiem. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Spróbuj również: Panier wielozbożowy Panier kukurydziany
Poczęstuj się! Przepis na falafel z Panierem z ciecierzycy Składniki: - 200 g suchej ciecierzycy - 1 cebula - 1 ząbek czosnku - 4 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki - kumin, kardamon, sól - Panier z ciecierzycy - olej rzepakowy Przygotowanie: Ciecierzycę zalej wodą i namocz przez 12 godzin. Odcedzoną ciecierzycę zblenduj z cebulą, czosnkiem, natką i przyprawami. Z masy uformuj małe kuleczki i obtocz je w Panierze z ciecierzycy. Falafel smaż na rozgrzanym oleju około 3 minuty z każdej strony. Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na: www.mamutsa.pl www.fb.com/mamutpolska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów