MIYATA
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron sojowy to produkt popularny w kuchni Dalekiego Wschodu. Produkowany jest z mąki pozyskiwanej ze skrobi fasoli mung, skrobi ziemniaczanej lub z batatów. W porównaniu z makaronem wyprodukowanym z mąki pszennej, a także w porównaniu z makaronem ryżowym czy gryczanym, makaron sojowy jest mniej kaloryczny, zawiera niewiele tłuszczu, za to dosyć dużo białka.
Skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac)
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac)
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Makaron Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Liście alg morskich nori (10 szt.)
Imbir różowy marynowany (krojony)
Makaron sojowy (2x50g)
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Olej sezamowy
Mleczko kokosowe (5-7% tł.)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Ryż do sushi Nakato