AROY-D
Mleczko kokosowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mleczko kokosowe charakteryzuje się kremową konsystencją i wspaniałym zapachem kokosa. Idealnie sprawdza się jako dodatek do zabielania zup oraz jako składnik do ciast, deserów i lodów. Oczywiście jest niezastąpione w kuchni tajskiej.
Ekstrakt z orzecha kokosowego (56%), woda, stablizator: E412
Mleczko kokosowe
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe UHT (tł. 23-26%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 22%)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (5-7% tł.)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Makaron sojowy (2x50g)
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Imbir różowy marynowany (krojony)
Ryż do sushi Nakato
Olej sezamowy
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Liście alg morskich nori (10 szt.)
Makaron Ramen (świeży)
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
przechowywać w ciemnym, suchym miejscu, w temperaturze pokojowej; po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.