PUTKA
Chleb Razowy - krojony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb litewski żytni borodiński. Produkt pasteryzowany. Bez sztucznych dodatków, oraz konserwantów. Bogactwo w błonnik zapewnia przyspieszenie przemiany materii.
Pradawna receptura oparta na 48-godzinym zakwasie oraz fermentacji zapewniającej wyjątkowe walory smakowe. Długi okres przechowywania w temperaturze pokojowej- do 6 miesięcy, dzięki procesowi pasteryzacji. Zawiera węglowodany złożone, które są powoli wchłaniane do organizmu, zapewnia to stabilny poziom cukru we krwi, oraz energii, przez dłuższy czas niż w przypadku białego
bez konserwantów
tradycyjna receptura
mąka żytnia 50 %
woda
mąka pszenna 10 %
cukier
słód żytni 3,5 %
rafinowany syrop cukrowy
sól
drożdże
kolendra 0,3 %
Produkt może zawierać: mleko, jaja, orzeszki ziemne, orzechy, sezam.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Torebka |
Waga brutto 336
g
Chleb Razowy - krojony
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb Bielański żytni - krojony
Chleb Gruboziarnisty - krojony
Chleb Magnat - krojony
Chleb Hetman - krojony
Chleb krojony razowy ze słonecznikiem
Chleb razowy krojony
Chleb litewski żytni borodiński
Chleb litewski żytni wiejski
Chleb litewski żytni słodko-kwaśny
Chleb litewski żytni borodiński ze słonecznikiem
Chleb hruby żytni na zakwasie BIO
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb litewski żytni wiejski
Chleb litewski żytni słodko-kwaśny
Chleb litewski żytni borodiński ze słonecznikiem
Paluszki surimi Klasyczne
Produkt przechowywać w temperaturze od + 2 °С do + 6 °С.
ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa
Wyprodukowano dla: Nickal ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa tel./fax: +48 22 612 68 77 info@nickal.pl www.nickal.pl
Marka | Unbranded |
Odkryj smak regionu!
Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.