LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lekko pikantne śledzie, zbliżone w smaku do Rod Krydder Sild, ale o mniej zawartej strukturze mięsa i pozbawione skórki. Czerwona zalewa nadaje im niepowtarzalny kolor i aromat, dzięki którym świetnie wyglądają na talerzu; fantazyjnym smorrebrodzie lub zwykłej kromce żytniego pieczywa z masłem (lub
smalcem) i rzodkiewką.
Śledzie z Morza Północnego, cukier, ocet, lekko pikantne przyprawy, sól, woda, E202, E211.
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Płaty śledziowe ala Bismarck
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Śledź w galarecie z warzywami
2-5°C