JAWO
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z kapustą bez glutenu.
bez glutenu
faszerowane naturą
produkt wegański
bez GMO
bez sztucznych barwników
produkt wegetariański
kapusta kwaszona 25 %
woda
kapusta biała 15 %
mąka ryżowa
mąka kukurydziana
skrobia ziemniaczana
mąka gryczana
cebula
olej rzepakowy
łuska gryczana
olej lniany
sól
pieprz
papryka czerwona słodka
majeranek
lubczyk
Zawartość farszu: 35 %
Bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Barwniki sztuczne | Nie zawiera |
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą bez glutenu
Pierogi ruskie bez glutenu
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bez glutenu
Knedle z nadzieniem morelowym
Zamrożoną porcję wrzucać stopniowo do 2-3 litrów wrzącej, osolonej wody. Od wypłynięcia gotować około 5-7 minut. Nie dopuścić do gwałtownego wrzenia wody. Odsączyć - podać gorące do konsumpcji.
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C Przechowanie w warunkach domowych W lodówce +4 °C 1 dzień W zamrażarce -6 °C 7 dni W zamrażarce -12 °C do 30 dni W zamrażarce poniżej -18°C do daty minimalnej trwałości zamieszczonej na opakowaniu Uwaga! Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Zamrożona porcję wrzucić stopniowo do wrzącej osolonej wody. Od wypłynięcia gotować około 6 minut..
39-200 Dębica, ul. Metalowców 33, Polska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe „MATEO" Stanisław Cabaj 39-200 Dębica, ul. Metalowców 33, Polska Tel. +48 146815301 www.mateodebica.com.pl Wyprodukowano w Zakładzie Produkcyjnym 39-103 Ostrów 229 tel.: +48 17 223 57 67
Mateo
Marka | Mateo |
Czy wiesz, że nasze pierogi bezglutenowe nie zawierają konserwantów ani sztucznych barwników.
Poznaj nas. Poznaj Mateo! Podkarpackie korzenie Już od 25 lat czerpiemy z bogactwa natury Podkarpacia. Sekretem naszych klasycznych dań są doskonałe produkty. W naszej rodzinnej firmie szanujemy swoje korzenie, czerpiemy z nich inspirację i chcemy się dzielić smakami naszego regionu. Głęboko mrożone Wszystkie nasze dania są poddawane procedurze głębokiego mrożenia w temperaturze od -30 do -35 stopni przez około 30 minut. Dzięki temu żaden ze składników nie traci świeżości ani smaku. Spróbuj również ruskich i faszerowanych szpinakiem i ziemniakami.
Czy wiesz, że w Polsce pierogi znane są prawdopodobnie od XIII wieku. Na początku przygotowywane na specjalne okazje miały różne nazwy na przykład: koladki pieczono w okresie kolędowania.
Kraj pochodzenia: Polska