PROSTE HISTORIE
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi ruskie bez glutenu.
bez glutenu
faszerowane naturą
produkt wegetariański
bez sztucznych barwników
bez GMO
ziemniaki 30 %
woda
mąka ryżowa
mąka kukurydziana
skrobia ziemniaczana
ser twaróg 10 %
mąka gryczana
cebula
olej rzepakowy
łuska gryczana
olej lniany
sól
pieprz
Zawartość farszu: 35 %
Bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Barwniki sztuczne | Nie zawiera |
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
Zawiera laktozę.
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
angielski
niemiecki
polski
Pierogi ruskie
Pierogi domowe ruskie mrożone
Pierogi ruskie bez glutenu
Zamrożoną porcję wrzucać stopniowo do 2-3 litrów wrzącej, osolonej wody. Od wypłynięcia gotować około 5-7 minut. Nie dopuścić do gwałtownego wrzenia wody. Odsączyć - podać gorące do konsumpcji.
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C Przechowanie w warunkach domowych W lodówce +4 °C 1 dzień W zamrażarce -6 °C 7 dni W zamrażarce -12 °C do 30 dni W zamrażarce poniżej -18 °C do daty minimalnej trwałości Uwaga! Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Sposób przygotowania: Zamrożoną porcję wrzucać stopniowo do 2-3 litrów wrzącej, osolonej wody. Od wypłynięcia gotować około 5-7 minut. Nie dopuścić do gwałtownego wrzenia wody. Odsączyć- podać gorące do konsumpcji.
Mateo
Marka | Meteo |
Czy wiesz, że nasze pierogi bezglutenowe nie zawierają konserwantów ani sztucznych barwników.
Poznaj nas. Poznaj Mateo! Podkarpackie korzenie Już od 25 lat czerpiemy z bogactwa natury Podkarpacia. Sekretem naszych klasycznych dań są doskonałe produkty. W naszej rodzinnej firmie szanujemy swoje korzenie, czerpiemy z nich inspirację. i chcemy się dzielić smakami naszego regionu. Głęboko mrożone Wszystkie nasze dania są poddawane procedurze głębokiego mrożenia w temperaturze od -30 do -35 stopni przez około 30 minut. Dzięki temu żaden ze składników nie traci świeżości ani smaku. Spróbuj również tych faszerowanych szpinakiem i ziemniakami oraz kapustą.
Czy wiesz, że w Polsce pierogi znane są prawdopodobnie od XIII wieku. Na początku przygotowywane na specjalne okazje miały różne nazwy na przykład: koladki pieczono w okresie kolędowania.
Kraj pochodzenia Polska