PROSTE HISTORIE
Pierogi z kapustą i grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z kapustą i grzybami Proste Historie mają idealny kształt i wyróżniają się delikatnym ciastem. Idealnie doprawiony farsz - 25% grzybów i naturalnie kiszona kapusta. Danie jest łatwe i szybkie w przygotowaniu - po 10 minutach gotowania jest gotowe do spożycia. Doskonale smakuje jako posiłek na co dzień, ale też w wersji świątecznej, jako pierogi wigilijne.
Opakowanie 450g
bez konserwantów
cienkie, delikatne ciasto
dużo grzybów w nadzieniu - 25 %
naturalnie kiszona kapusta
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól, kurkuma
nadzienie: kapusta kiszona (30 %) (kapusta biała, sól), kapusta biała (30 %), podgrzybek brunatny (18 %), pieczarki (7 %), cebula, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), błonnik pszenny, sól, cukier, skrobia, olej rzepakowy, przyprawy, borowik szlachetny suszony (0,4 %)
Zawartość nadzienia: 40 %
Mogą zawierać mleko, soję i seler.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Torba | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
Dbaj o naturę! Wrzuć do żółtego pojemnika
2
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Pierogi z kapustą bez glutenu
Owoce lasów i sadów
Cena przed obniżką: 11,99 zł
25% taniej
Zapiekanka z kurczakiem
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 8,99 zł
26% taniej
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 8,99 zł
26% taniej
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Kluski śląskie z dziurką
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Zapiekanka z pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,99 zł
26% taniej
Pyzy ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,99 zł
25% taniej
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 8,19 zł
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Cena przed obniżką: 8,99 zł
26% taniej
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 8,99 zł
26% taniej
Rurki w sosie z wędzonym boczkiem
Cena przed obniżką: 12,89 zł
Pizza z pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,59 zł
25% taniej
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,59 zł
25% taniej
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Wstęga Möbiusa
Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami uwielbiają wszyscy! Delikatne, miękkie ciasto, pyszne nadzienie i aromatyczne przyprawy – oto sekrety udanych pierogów. Z PROSTYMI HISTORIAMI w kilka chwil można rozkoszować się wyrazistym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, pieczarek i podgrzybków.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pierogi z kapustą i grzybami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierogi z kapustą i grzybami okraszone domowym smalcem Roztop słoninę z dodatkiem jabłek, cebuli i majeranku, polej pierogi. Pierogi z kapustą i grzybami w buraczanym sosie Ugotuj 3 średnie buraki, zmiksuj z sokiem jabłkowym oraz czosnkiem i polej sosem ugotowane pierogi. Kolejny pomysł? W młynku do pieprzu zmiel suszone grzyby, rozmaryn, pieprz i sól i posyp ugotowane pierogi.