PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
ciasto pierogowe: m ąka pszenna, woda, sól, olej rzepakowy; nadzienie: pieczarki (55 %), warzywa w zmiennych proporcjach (korzeń pietruszki, seler, por, marchew), podgrzybek brunatny (10 %), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, mąka ryżowa, przyprawy.
Gluten, seler. Produkt może zawierać soję, mleko i gorczycę.
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,75 zł
Pierogi z grzybami
Pierogi z owocami
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bez glutenu
Knedle ze śliwką mrożone
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,19 zł
33% taniej
Kalafior różyczki
Cena przed obniżką: 7,69 zł
17% taniej
Zielone brokuły różyczki
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Kluski śląskie z dziurką
Cena przed obniżką: 7,75 zł
Słodka marchewka kostka
Cena przed obniżką: 5,69 zł
Brukselka
Cena przed obniżką: 7,49 zł
15% taniej
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Kartacze z mięsem
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,75 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Fasolka szparagowa żółta cała
Cena przed obniżką: 8,25 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Mini marchewka
Cena przed obniżką: 8,15 zł
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska