PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, sól, olej rzepakowy; nadzienie: pieczarki (55 %), warzywa w zmiennych proporcjach (korzeń pietruszki, seler, por, marchew), podgrzybek brunatny (10 %), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, mąka ryżowa, przyprawy.
Gluten, seler. Produkt może zawierać soję, mleko i gorczycę.
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Pierogi z grzybami
Knedle ze śliwką mrożone
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Słodkie maliny
Cena przed obniżką: 18,99 zł
Słodkie truskawki
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Soczyste wiśnie bez pestek
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Owoce lasów i sadów
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Pierogi z mięsem
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Owoce na kompot domowy
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Zapiekanka z kurczakiem
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Zapiekanka z pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Zapiekanka kebab
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Słoneczny bób
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.