GOAT FARM
Masło kozie
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masło Polskie bez laktozy to propozycja marki Mlekovita dla osób, które nie mogą cieszyć się naturalnym smakiem masła ze względu na nietolerancję laktozy – cukru występującego w jego składzie. Specjalny proces produkcyjny pozwala na rozłożenie laktozy na cukry proste, nie wpływając na właściwości produktu.
Masło bez laktozy z MLEKOVITY to prawdziwe masło najwyższej jakości, produkowane wyłącznie ze śmietanki pasteryzowanej, bez żadnych dodatków: bez konserwantów, barwników i glutenu. Stanowi naturalny produkt o wysokiej zawartości potrzebnych dla organizmu związków mineralnych i witamin: są w nim naturalnie obecne duże ilości głównie witaminy A, karotenoidów oraz witaminy D i E.
Masło Polskie charakteryzuje się przede wszystkim doskonałą smarownością, a także jednolitą konsystencją i barwą oraz smakowitością. Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny (min. 82%). Produkt przeznaczony jest głównie do smarowania pieczywa, ale również do innych celów kulinarnych, m.in. wypieków, deserów, można na nim smażyć, dusić, piec oraz gotować.
śmietanka pasteryzowana, enzym laktaza, Zawartość tłuszczu 82%
zawiera: mleko
nie zawiera: laktoza
Masło kozie
Najniższa cena: 7,99 zł
Masło Polskie Extra
Masło extra
Masło extra 82% tłuszczu
Osełka górska - masło extra
Masło extra
Masło Polskie Extra ( 100g)
Tradycyjne irlandzkie masło naturalne
Duńskie Masło klasyczne
Masło Ekstra 83% Butter
Masło extra osełka (82% tł.)
Masło Ekstra 83% z Łukowa
Masło ekstra 85% Kremowe
Masło Ekstra 83% bez laktozy z Łukowa
Masło z Łukowa 61% tłuszczu
Masło extra kostka
Masło Polskie Extra bez laktozy
Masło Extra Osełeczka Górska Mini
Masło extra
Masło extra osełka (83% tł.)
Tradycyjne masło irlandzkie
Irlandzkie masło solone
Masło Polskie Extra
Twaróg bez laktozy półtłusty
Masło Polskie Extra ( 100g)
Ser Mozzarella (tarty)
Mleko UHT bez laktozy 1,5%
Mleko UHT bez laktozy 3,2%
Masło klarowane
Śmietana 18%
Serek wiejski bez laktozy
Camembert Classic Ser pleśniowy
Kefir naturalny BIO
Jogurt naturalny typu greckiego
Ser Gouda w plastrach
Ser Morski w plastrach
Ser Mazdamer w plastrach
Ser Cheddar w plastrach
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C.